Onze photobooths

De full booth

De photobooth is ideaal voor elk evenement. Zijn warme vormgeving zorgt dat hij mooi blend met  elke omgeving. Hoewel de photbooth een aanzienlijke hoogte heeft, past hij in elk hoekje. De photobooth wordt extra belicht door externe lightboxen. Een kwalitatieve Nikon camera brengt alles scherp in beeld. De ingebouwde printer zorgt voor een snelle aflevering van fotostrips. Deze zorgen voor de perfecte belichting van jouw gasten.

De photobooth heeft alle nodige features om jouw feest nog leuker te maken!

De photobooth is volledig modulair en daardoor volledig aanpasbaar. Heb je graag een eigen front of een andere kleur? Neem dan contact op voor een prijs op maat.

Gepersonaliseerde fotostrip

Het is jouw feest, dus jij geeft aan wat er op de fotostrip komt te staan. Dit is altijd inbegrepen! Stuur ons je eigen design of tekst door, en wij zorgen voor een fotostrip op maat van jouw evenement! 

Eco levering, binnen Antwerpen altijd gratis!

Rik’s photobooths denkt aan het milieu! Sinds 2019 wordt jouw photobooth steeds geleverd met onze elektrische bakfiets! Dat is niet alleen ecologisch, maar gaat ook veel vlotter! Binnen Antwerpen is de levering helemaal gratis!