Veelgestelde vragen

Is de levering gratis?

Levering binnen Antwerpen (tot 20km van ons startadres in Deurne) is altijd gratis. Daarbuiten betaal je  €0,50/km. Binnen Antwerpen is de levering trouwens steeds helemaal ecologisch! We leveren namelijk met onze elektrische bakfiets! 

Hoelang duurt de opbouw?

De opbouw duur gemiddeld 30 minuten. Daarna kan de photobooth meteen gebruikt worden. Na reservatie bespreken we een concreet leveringsuur.

Wat moet ik voorzien?

Het enige wat je moet voorzien is 1 stopcontact binnen de 10m.  Voorzie verder ook genoeg plaats voor de photobooth. Met een 5m2 kom je zeker toe.

Hoe kan ik betalen?

Betaling gebeurd steeds achteraf per overschrijving. De factuur van jouw huurperiode ontvang je ook achteraf en kan je dan terugvinden in het klantenportaal aan de hand van je reservatienummer.

Ik wil mijn reservatie annuleren

Jammer, maar dat kan! Je kan tot 30 dagen voor de effectieve datum je reservatie annuleren. Dit kan via het klantenportaal op basis van je reservatienummer.

Is mijn reservatie definitief?

Je reservatie is definitief van zodra wij deze bevestigen. Hierover krijgt je bericht per email. Je kan de status van je reservatie steeds terugvinden in het klantenportaal. 

Moet ik wifi voorzien?

Onze photobooths kunnen volledig zonder wifi. Wil je echter je foto’s meteen kunnen downloaden, dan moet er wifi beschikbaar zijn. Is er geen wifi op je locatie, maar wil je de foto’s wel meteen delen? Neem dan contact op voor een oplossing op maat.

Hoe kan ik reserveren

Reserveren kan enkel via de website. Je reservatie is pas definitief als je hiervan een bevestiging ontvangen hebt.

Kan ik een voorbeeld van mijn print bekijken?

Na bevestiging kan je je logo of tekst naar ons doorsturen. We maken en ontwerp en na goedkeuring stellen we dit in op de photobooth.

Help, er is iets mis met de photobooth!

Gaat er iets mis tijdens het gebruik van de photobooth? Neem dan rechtstreeks contact op via +32 496 31 18 63.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!